Om Hestra Markis

Hestra Markis är en av Sveriges största fristående tillverkare av interiöra och exteriöra solskyddsprodukter. Våra produktionsanläggningar i Hestra och Norsjö förser sedan 1948 den svenska och nordiska marknaden med högkvalitativa och flexibla solskyddsprodukter för alla lägen och alla typer av hus.
I vårt sortiment finns alla typer av solskydd, alltifrån modernt och elegant designade till mer standardbetonade produkter. Samtliga präglas dock av gedigen kvalitet, anpassad funktion och god design. Kombinerat med vår breda vävkollektion ger det dig oändliga möjligheter att skräddarsy just den solskyddsprodukt du vill ha.

Vårt breda och djupa sortiment i kombination med vårt kunnande inom produktion ger våra kunder nya möjligheter till valfrihet och flexibilitet. Allt fler inser värdet av att handla allt från standardprodukter till specialbeställningar direkt från oss i stället för att tillverka själva. Vi har alltid ett brett utbud av såväl vävar som profiler och tillbehör i lager för att snabbt och smidigt kunna producera det som våra kunder efterfrågar.

Vår ambition är att vara en kompetent, trygg, stabil och pålitlig leverantör som med en ödmjuk och jordnära attityd arbetar för sina kunders bästa – att vara en partner som bistår och stöttar sina kunder på marknaden. Vi vill ta en aktiv roll i det som händer på marknaden och stötta våra kunder i deras arbete. På så sätt vill vi medverka till fler och bättre affärer för våra kunder – och givetvis också för oss själva.

Det är tillsammans vi är starka!
Hestra fabrik DSC1200Hestra fabrik DSC1200
Hestra fabrik DSC1200
Hestra fabrik DSC1190Hestra fabrik DSC1190
Hestra fabrik DSC1190
Hestra fabrik DSC1291Hestra fabrik DSC1291
Hestra fabrik DSC1291

Vårt breda och djupa sortiment i kombination med vårt kunnande inom produktion ger våra kunder nya möjligheter till valfrihet och flexibilitet.